Recenze na dámské sportovní bundy
Dámské sportovní bundy podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Dámské sportovní bundy podle nejoblíbenějších výrobců.
Denisa
Přidáno: 11. listopadu 2024
(naposledy upraveno 11. listopadu 2024)
Zakoupeno v TempleStore.cz
Super bunda,je teploučká
Přesný popis zboží , vybrala jsem z důvodu volného střihu bundy a výceúčelové využití jak na turistiku tak na lyžování.Velmi kvalitní zpracovani a dobře řešená kapuce. Věřím že bude i nepromokavá, zatím nenošena.
Krásně prodyšna bunda
cena -25%
velká spokojenost
Lehká a teplá, dobře sedí
Bunda má krátké rukávy.
Krásná, kvalitní bunda, pohodlně se pod ní vejde i silná mikina. Pod rukávy skryté příjemné chrániče na ruce. Velmi oceňuji 4 vnější kapsy na zip, hlavně potřebnou velkou náprsní kapsu, konečně i na dámské bundě. Sněhové chrániče, pokud se nepoužívají, jsou nenápadně připnuté patenty pod bundou, takže i skvělá vycházková bunda. Po všech stránkách super bunda. Velmi doporučuji!!!
Velké zklamání
Krásná, lehká, sice trochu delší rukávy, ale ničemu nevadí. Venku zatím ještě nevyzkoušená, čeká do hor. :-)
Funkčnost vyhřívání vyzkoušena jen na chvíli doma, zatím nemůžu hodnotit, jak efektivně a dlouho vyhřívání funguje při nošení venku, co ale určitě doporučuji, pořídit powerbanku dle návodu, tedy s kapacitou 10000 mAh, zkusili jsme použít powerbanku s nižší kapacitou, kterou jsme měli doma, ale hned po zapojení bundy se vypla a s ní i vyhřívání bundy. Každopádně bunda je velice příjemná na nošení i když nejsou mrazy a nepotřebujete zapínat vyhřívání. Nedívala jsem se na rozměry bundy, koupila jsem M, kterou běžně nosím a sedí dobře.
bundu jsem koupila podruhé, vydržela plno let a kdyby se nerozbil zip sloužila by dál. Barvy výrazně nevybledly. Jen ty stahovací pásky na rukávech časem ztvrdly a musela jsem je odstřihnout.
Hezká barva, kvalitní zpracování
Přidáno: 4. listopadu 2024
(naposledy upraveno 4. listopadu 2024)
Zakoupeno v Klimatex
Velmi slušivá pohodlná a praktická bunda.